onsdag 5. juni 2013

Nye eventyr i 2014

Etter det fantastiske oppholdet vårt på Nordkalotten sommeren 2012 har vi savnet tilbake til den ville, vakre og uforglemmelige naturen i den nordlige delen av vårt langstrakte land. Utforske nye områder, fiske nesten hver eneste dag, gleden av å være ute, spenningen, roen, det å bare sitte utenfor teltet og se på de herlige omgivelsene.

Savnet har blitt for stort! Sommeren 2014 reiser vi tilbake. Planen er å tilbringe fire til fem måneder på et nytt villmarkseventyr. Hvor vi skal er ikke helt avklart, men det vi vet er at vi reiser nordover. De mystiske skogene i Pasvik, ørretfiske på Gallokvidda og Kaldoaivi ødemarksområde, mer fiske i Dividalen og Rukhonborri nasjonalpark, og en loffetur i Lemmenjoki nasjonalpark er det som har blitt diskutert så langt. Det er jo fortsatt lenge til 2014, så planene kan endre seg, men det viktigste er at vi har bestemt oss. Så nå kommer det til å gå med utallige timer til å studere kart og planlegge det praktiske som må være på plass før vi reiser.Vi gleder oss! 

4 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg jeg også til å lese om turene deres der oppe! Fantastisk fine de turene dere hadde i fjor der oppe. Vil gjerne se mer av slike! Jeg også trekker trolig opp på Nordkalotten neste sommer.

  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord Bjarne. Kanskje vi får dele et kaffibål til neste år også da:) Du får gi en lyd om du har noen spørsmål ang turene våre der oppe, vi deler gjerne gode råd om du skulle trenge det.

   Slett
 2. Enig med Bjarne! Har vært meget fornøyelig å lese det dere har postet på fjellforum!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det og takk for at du tok en tur innom bloggen.

   Slett