Drømmen om CanadaOg tror du det var ensomt å ferdes slik alene
Der skog og tundra sprer seg krevende og vill
Da feiler du min kjære,
for det er blant mennesker at ensomhet blir til.” 
- Helge Ingstad


Hvem har vel ikke drømt om en skikkelig villmarkstur til Northwest territories i Canada? Alle som har lest Pelsjegerliv har vel kjent på drømmen om å oppleve den enorme og uberørte villmarka i Canada? Jeg har hvert fall tenkt på dette lenge, og nå har jeg tatt et valg. De øde skogene og den "uendelige" tundraen skal besøkes.

Når dette skjer er ikke avgjort, men det blir nok noen år til enda. Et sånt prosjekt vil kreve mye planlegging før alt er klart. Og som sagt mange ganger tidligere, planleggingen er jo halve moroa, så det gjør ingenting om dette tar litt tid. Jeg skal prøve å oppdatere her etterhvert som jeg finner spennende og relevant informasjon. Så må folk bare komme med innspill om de ønsker det. Jeg er egentlig helt grønn på turer i Canada så er åpen for alle forslag og tips. Det eneste jeg vet er at det skal brukes kano.

Hvor begynner man egentlig når man planlegger tur til Canada?


1 kommentar:

  1. Om det kan inspirere :-) Bloggen blir snart oppdatert, og vi er i ferd med å pakke til avreise tidlig i juni. https://bergheimwild.blogspot.com/ Hilsen Steinar Bergheim

    SvarSlett